این وبلاگ به wordpress.com منتقل شده است.

آدرس جدید

alibroujerdi.wordpress.com

هانس کریستین آندرسن و اوتیسم

تگها :
{ ارسال شده در توسط علی بروجردی }

هانس کریستین آندرسن نویسنده‌ی دانمارکی است که در 2 آوریل سال 1805 به دنیا آمده. شهرت آندرسن به دلیل داستان‌های وی برای کودکان است که اکثراً جنبه تخیلی داشته است. زادروز وی به عنوان روز جهانی کتاب کودک نام‌گذاری شده است.

زندگی نامه کامل آندرسن

روز جهانی کتاب کودک


همچنین دوم آوریل روز جهانی اطلاع رسانی درباره بیماری اوتیسم نیز هست.

در ویکی‌پدیا درباره اوتیسم چنین آمده:

دَرخودماندِگی یا اوتیسم (Autism) نوعی اختلال رشدی است که با رفتارهای ارتباطی، کلامی غیر طبیعی مشخص می‌شود. علائم این اختلال تا پیش از سه سالگی بروز می‌کند و علت اصلی آن ناشناخته‌است. این اختلال در پسران شایع تر از دختران است. وضعیت اقتصادی، اجتماعی، سبک زندگی و سطح تحصیلات والدین نقشی در بروز اوتیسم ندارد. این اختلال بر رشد طبیعی مغز در حیطه تعاملات اجتماعی و مهارت‌های ارتباطی تأثیر می‌گذارد. کودکان و بزرگسالان مبتلا به اوتیسم در ارتباطات کلامی و غیر کلامی، تعاملات اجتماعی و فعالیت‌های مربوط به بازی، مشکل دارند. این اختلال ارتباط با دیگران و دنیای خارج را برای آنان دشوار می‌سازد. در بعضی موارد رفتارهای خود آزارانه و پرخاشگری نیز دیده می‌شود. در این افراد حرکات تکراری (دست زدن، پریدن) پاسخ‌های غیر معمول به افراد، دلبستگی به اشیا و یا مقاومت در مقابل تغییر نیز دیده می‌شود و ممکن است در حواس پنجگانه (بینایی، شنوایی، بساوایی، بویایی و چشایی) نیز حساسیت‌های غیر معمول نشان دهند. هسته مرکزی اختلال در اوتیسم، اختلال در ارتباط است.

مدخل کامل اوتیسم در ویکی‌پدیا

Delicious :: Stumbleupon :: Friendfeed :: Twitter :: Facebook :: Greader :: Addthis to other ::

تاریخچه شرکت IBM - بخش دوم

تگها :
{ ارسال شده در توسط علی بروجردی }
در سال ۱۹۷۱ زمانی که توماس واتسون جونیور از مقام مدیر عامل ارشد اجرایی بازنشسته شد، در آمد ناخالص IBM به ۸٫۳ میلیارد دلار رسیده بود و این شرکت بیش از ۲۵۰۰۰۰ کامند داشت. وقتی IBM در سال ۱۹۶۰ کامپیوتر کوچک کاملاً ترانزیستوری PDP-1 را به قیمت ۱۲۰۰۰۰ دلار تولید کرد، شرکت Digital Equipment به درستی پیش بینی کرده بود که کامپیوترها باز هم کوچکتر می‌شوند. اما IBM به ظاهر مصمم بود که فروش کامپیوترهای بزرگ را که قیمتی معادل ۱۰ برابر قیمت کامپیوترهای کوچک‌تر داشتند را به خطر نیاندازد، به همین دلیل تا سال ۱۹۶۹ هیچ کامپیوتر شخصی تولید نکرد.
IBM در دهه هفتاد نیز تحت فشار قرار داشت. جین امدل یکی از طراحان سیستم ۳۶۰، با تاسیس شرکت خود و فروش کامپیوترهای بزرگ plug-to-plug با IBM به رقابت پرداخت. از طرفی دیگر ابر کامپیوترهای سیمور کری از شرکت Cray Research Control Data کنترل بازار دستگاه‌های پیشرفته را از IBM ربود. با تمام این‌ها IBM به ابداعات خود نظیر پایگاه داده‌ای رابطه‌ای در سال ۱۹۷۰ و اسکنر کد میله‌ای برای صندوق سوپرمارکت‌ها و درایو دیسک سخت در سال ۱۹۷۲ ادامه داد. همه‌ی این ابداعات از IBM الگویی ساخته بود که از زمان خود جلوتر بود. این پیشتازی IBM تا پیدایش کامپیوترهای شخصی در دهه ۱۹۷۰ ادامه داشت. IBM با اختراع درایو فلاپی در سال ۱۹۷۱ و استفاده از آن در Apple II به عنوان یک کامپیوتر شرکتی پرتوان موفقیت بزرگی کسب کرد و همچنین نشان داد که کامپیوترهای بزرگ و کوچک قابل جایگزینی با کامپیوترهای شخصی هستند. IBM در مدت یکسال با خرید مجوز سیستم عامل PC Dos از بیل گیتس و ترکیب آن با سخت افزار موجود در بازار اولین کامپیوتر شخصی خود را تولید کرد. تولید این کامپیوتر خانگی به قدری موفقیت آمیز بود که به سرعت ۴۰ درصد بازار را در اختیار IBM قرار داد. در کتبر ۱۹۸۳ روی جلد مجله Business Week تیتر بزرگ «کامپیوترهای شخصی - و برنده : IBM» باعث خاموشی بسیاری از منتقدین شد. اما این تولید به نفع رقبایی چون Compaq و Dell نیز بود؛ این شرکت‌ها با بهره گیری از سیستم عامل MS-DOS کامپیوترهای شخصی با ۳۰ درصد قیمت کمتر تولید کردند. 
در همین مقطع زمانی IBM به مرحله‌ی جدیدی از تاریخ خود وارد شد. در سال ۱۹۸۲ با مختومه شدن آخرین پرونده ضد انحصار که در سال ۱۹۶۹ از جانب Control Data اقامه شده بود، IBM برخلاف نظر منتقدین و رقبا، از خطر تجزیه شدن در امان ماند. IBM به داشتن روش‌های غیرمنصفانه تجاری از قبیل قیمت گذاری غیرمنصفانه، مجتمع سازی محصولات، تحویل محصولات با تاخیر، تولید کامپیوترهای کاغذی و خیالی (دست بردن در آمار تولید و فروش) و مواردی از این دست متهم شده بود که وزارت دادگستری تمامی آنها را بی‌اساس شمرد.
پس از آنکه MS-DOS جای خود را به سیستم عامل ویندوز داد، منتقدین پیش بینی می‌کردند که همانگونه که کامپیوترهای شخصی باعث نجات IBM شدند، اکنون مایه نزول آن خواهند بود؛ اما IBM در دهه ۱۹۸۰ نیز مانند گذشته به تولید محصولات بی‌نظیر ادامه داد. مهمترین دست‌آورد IBM در سال ۱۹۸۰ تکنیک محاسبه با دستورالعمل‌های کمتر یا RISC که برای سرعت بخشیدن به پردازش کاربرد داشت، بود. همچنین با استفاده از تراشه ۲۸۶ اینتل یک فناوری پیشرفته نسل دوم (PC/AT) توسط IBM ابداع شد که چند برابر سریع‌تر از همنوعان خود عمل می‌کرد.
IBM در اوج موفقیت قرار داشت و این موفقیت با دریافت جایزه نوبل فیزیک در دو سال متوالی ۱۹۸۶ و ۱۹۸۷ توسط مهندسین بخش پژوهش این شرکت، کامل شد.

ادامه دارد...

Delicious :: Stumbleupon :: Friendfeed :: Twitter :: Facebook :: Greader :: Addthis to other ::

1389

تگها :
{ ارسال شده در توسط علی بروجردی }

Delicious :: Stumbleupon :: Friendfeed :: Twitter :: Facebook :: Greader :: Addthis to other ::

تاریخچه شرکت IBM - بخش اول

تگها :
{ ارسال شده در توسط علی بروجردی }
International Business Machines (با نام مستعار Big Blue) یکی از بزرگ‌ترین و موفق‌ترین شرکت‌های دنیا است. تولید بسیاری از فناوری‌های کلیدی از جمله سیستم پانچ کارت‌ها در دهه ۱۹۸۰ تا نیمه هادی‌های سیلیکان-ژرومانیوم دهه ۱۹۹۰ باعث شده بخش عمده تاریخچه IBM به تاریخچه‌ی کامپیوتر شباهت پیدا کند.
IBM با تولید tabulator که یک دستگاه محاسبه‌گر با استفاده از دسته‌های کارت پانچ شده برای ذخیره سازی اطلاعات بود توسط هرمان هولریث، آماردان آمریکایی تاسیس شد و در اوج موفقیت در حدود ۳۸۵۰۰۰ کارمند را در سراسر دنیا استخدام کرده. هولریث ابتدا این دستگاه را برای ثبت کردن اطلاعات مهاجرین به آمریکا ساخته بود اما در عمل به قابلیت‌های و کاربردهای مفید آن پی برد و در سال ۱۸۹۶ شرکت Tabulation Machines را تاسیس کرد که در سال ۱۹۱۱ با شرکت‌های International Times Recording و Computing Scale ادغام شد و شرکت C-T-R را بوجود آورد. در سال ۱۹۱۴ مدیریت شرکت به توماس واتسون سپرده شد و واتسون نام شرکت را در سال ۱۹۲۴ به IBM تغییر داد.
IBM به‌قدری موفق شده بود که در سال ۱۹۳۲ دولت آمریکا اولین پرونده‌ی شکایت ضد انحصار بزرگ از سه پرونده‌ی موجود در آن زمان را علیه این شرکت برای انحصاری کردن بازار دستگاه‌های پانچ کارت، دریافت کرد. وکلای IBM بخش عمده‌ی پنجاه سال بعد را به جنگ در دادگاه سپری کردند، اما پرونده‌ی ۱۹۳۲ نتوانست مانع رشد IBM شود. IBM در سال ۱۹۳۳ خط تولید خود را به ماشین حساب‌های الکتریکی گسترش داد و تا ۱۹۹۰ مهمترین بخش درآمد IBM از همین ماشین حساب‌ها بود.
در سال ۱۹۳۵ دولت آمریکا قرارداد محاسبه‌ی ۲۶ میلیون پرونده را که مورد نیاز قانون جدید تأمین اجتماعی بود به IBM واگذار کرد، این محاسبه یکی از بزرگ‌ترین عملیات محاسبه در طول تاریخ محسوب می‌شد.
با این حال که لامپ خلاء در ۱۹۰۶ اختراع شده بود IBM تا دهه ۱۹۴۰ بیشتر تمرکز خود را بر روی تولید دستگاه‌های مکانیکی معطوف کرده بود. در همین دهه IBM به کمک هاوارد آیکن از دانشگاه هاروارد دو کامپیوتر به نام‌های Harvard Mark I و Selective Sequence Electronic Calculator که در آنها از ۱۲۰۰ لامپ خلاء استفاده شده بود، ساخت. IBM در ۱۹۵۲ اولین کامپیوتر تجاری همه منظوره را به نام ۷۰۱ وارد بازار کرد و به این ترتیب رسماً وارد بازار کامپیوتر شد. واتسون در ابتدا با ورود IBM به دنیای کامپیوتر‌های الکترونیکی مخالف بود اما در سال ۱۹۵۶ زمانی که پسر واتسون یعنی توماس واتسون جونیور مدیر عامل اجرایی IBM شد این تحول صورت گرفت. در آن زمان IBM در حدود ۶۰۰۰۰ کارمند در ۲۰۰ دفتر در نقاط مختلف جهان داشت و ۶۰۰۰ نوع مختلف کامپیوتر را تولید می‌کرد.
سال ۱۹۵۶ برای IBM سال دشواری بود، در این سال پرونده‌ی ضد انحصار به رای نهایی رسید و IBM ناگزیر شد مجوز دستگاه‌هایش را نیز واگزار کند. در همین سال IBM به شش بخش جداگانه تقسیم شد.
دهه ۱۹۶۰ دوران اوج IBM بود و در سال ۱۹۶۲ درآمد سالیانه این شرکت برای اولین بار به یک میلیارد دلار رسید. مهمترین محصول این دهه پردازش‌گر مبادلات شبکه‌ای یا OLTP بود که ابتدا برای کمک به خطوط هواپیمایی در خودکار کردن مدیریت رزرو بلیط تولید شده بود، امروزه این سیستم به عنوان نرم‌افزار مدیریت مبادلات بلادرنگ در دستگاه‌های خودپرداز استفاده می‌شود. در حقیقت می‌توان گفت نرم‌افزار CICS (سیستم کنترل اطلاعات مشتریان) در قالب OLTP سی سال قبل از ظهور وب و تجارت الکترونیک، این کار را انجام می‌داد.

ادامه دارد...


Delicious :: Stumbleupon :: Friendfeed :: Twitter :: Facebook :: Greader :: Addthis to other ::

راهنمای بازاریابی Jonathan Volk

تگها : ،
{ ارسال شده در توسط علی بروجردی }
 Jonathan Volk یک بازاریاب حرفه‌ای است که سالانه میلیون‌ها دلار از طریق بازاریابی اینترنتی درآمد دارد. وی همچنین تکنیک‌های جدید در زمینه‌ی بازاریابی را در وبلاگ خود به آدرس jonathanvolk.com معرفی و تجزیه و تحلیل می‌کند.
 Jonathan به تازگی راهنمایی را در زمینه بازاریابی در ۱۷ فصل منتشر کرده که در آن تکنیک‌های بازاریابی و کسب درآمد اینترنتی را شرح داده است. وی تاکید کرده این راهنما هیچ‌گونه شباهتی به راهنماهای اینترنتی دیگر که وعده‌ی کسب درآمد بالا در زمانی اندک را می‌دهند، ندارد. در این راهنما  Jonathan شیوه‌ی بازاریابی را که خود او طی چندین سال تجربه کاری طراحی کرده شرح می‌دهد.
برای دریافت این راهنما به صفحه زیر رفته و نام و ایمیل خود را وارد نمایید.

Delicious :: Stumbleupon :: Friendfeed :: Twitter :: Facebook :: Greader :: Addthis to other ::

دوست داشتم کسی جایی منتظرم باشد [بررسی کتاب]

تگها :
{ ارسال شده در توسط علی بروجردی }

درباره کتاب
دوست داشتم کسی جایی منتظرم باشد یک مجموعه از داستان‌های کوتاه نوشته انا گاوالدا نویسنده‌ی فرانسوی است. این مجموعه ۲۰۰ صفحه‌ای شامل دوازده داستان کوتاه است. زبان کتاب ساده است و شخصیت‌های آن نیز از مردم عادی انتخاب شدند و مسائل روزمره آنها به تصویر کشیده شده است به همین دلیل خواننده می‌تواند به راحتی در قالب شخصیت‌ها قرار گیرد و در تجربه‌ی آنها شریک شود.داستان‌های در عین حال که می‌توانند واقعی باشند اما در مواردی دور از ذهن و غیر معمول به نظر می‌آیند و در مجموع بدون اشاره‌ی مستقیم به مسائل تلخ و دردناک، به طرز نامحسوسی گزنده و غم‌انگیزند.

درباره نویسنده
آنا گاوالدا در نهم دسامبر ۱۹۷۰ در حومه‌ی پاریس در یک خانواده‌ی اصیل و هنرمند بدنیا آمد. در سوربن تحصیل کرده و از ازدواج ناموفقش با یک دامپزشک دو فرزند دارد. در ۲۹ سالگی اولین مجموعه‌ی داستانش تحت عنوان دوست داشتم کسی جایی منتظرم باشد منتشر شد که برایش جایزه‌ی RTL-Lire را به ارمغان آورد.

از متن کتاب
یکی از درس‌هایی که در مدرسه یاد گرفتم فرضیه‌ی یکی از فیلسوفان بزرگ عهد عتیق است که می‌گفت جایی که در آن هستیم اهمیتی ندارد، مهم این است در چه حالت روحی قرار داریم.
یادم می‌آید آن فیلسوف این مطلب را برای یکی از دوستانش که بسیار افسرده بود و می‌خواست به سفر برود، نوشته؛ آن دوست خیلی بی‌ادبانه به او جواب می‌دهد : «به هر حال هر جا برود نامه‌ی مزاحم او را همراه خود می‌برد». ... وقتی به ایستگاه شرقی می‌رسم، در نهان آرزو دارم کاش کسی به انتظارم آمده باشد. احمقانه است. مادرم در این ساعت هنوز سرکار است و مارک از آن آدم‌ها نیست که برای حمل کردن چمدان من به حومه‌ی شهر بیاید، همیشه این امید بی‌رمق را داشتم. این بار هم دست برنداشتم، پیش از پیاده شدن از پله‌های واگن و سوار شدن به مترو، نگاه دورانی دیگری به اطراف انداختم ببینم شاید کسی باشد ... گویی در هر پله چمدان سنگین‌تر می‌شود. 
دوست داشتم کسی جایی منتظرم باشد ... به هرحال چندان پیچیده نیست.

Delicious :: Stumbleupon :: Friendfeed :: Twitter :: Facebook :: Greader :: Addthis to other ::

بهترین جایگزین‌های Photoshop

تگها : ، ،
{ ارسال شده در توسط علی بروجردی }
تا حالا براتون پیش اومده که پشت کامپیوتری بشینید که Photoshop نداره؟ تو این جور مواقع چه کار می‌کنید؟


راه حل اول - استفاده از نسخه‌ی همراه Gimp

GIMP چیست؟
خوب در ابتدای امر شاید سوال کنید که گیمپ چیست و به چه دردی می‌خورد؟ امروزه برنامه‌های گرافیکی مانند Adobe Photoshop در زمینه‌های مختلف کاربردهای زیادی دارند. اگر بخواهیم ساده بیان کنیم، گیمپ فوتوشاپ دنیای لینوکس است. در صورتی که با این برنامه آشنا باشید، در استفاده کردن و درک مفاهیم موجود در گیمپ بسیار جلو هستید. گیمپ یک برنامه قدرتمند ایجاد فایل‌های گرافیکی و پردازش تصویر در لینوکس می‌باشد. آغاز پروژه گیمپ به ایجاد GTK باز می‌گردد. در حقیقت GIMP ایجاد شد تا GTK ایجاد شود. گیمپ مخفف Gnu Image Manipulation Program می‌باشد.

برای اطلاعات کامل‌تر راهنمای مقدماتی GIMP را مشاهده کنید.

برای دریافت نسخه‌ی قابل نصب به صفحه اصلی نرم‌افزار مراجعه کنید و برای دریافت نسخه‌ی قابل حمل به صفحه‌ی نرم‌افزار در PortableApps مراجعه کنید.


راه حل دوم - استفاده از ویرایشگرهای تحت وب

تعداد زیادی ویرایشگر تحت وب وجود دارند که می‌توانند جایگزین‌های مناسبی برای Photoshop باشند. این ابزارهای تحت وب به کاملی نسخه‌ی اصلی برنامه نیستند اما امکانات اولیه خوبی را ارائه می‌کنند. مهمترین نکته در مورد این ابزارها عدم استفاده از منابع سیستم است به این معنی که تمامی پردازش در سرور انجام می‌شود و نیازی به یک کامپیوتر پرقدرت برای استفاده از آنها وجود ندارد و حتی روی کامپیوترهای قدیمی و با رم کم هم قابل استفاده هستند.

از میان این ابزارها که فهرست کامل و خوبی از آنها را می‌توانید در 1stwebdesigner مشاهده کنید دو ابزار را در ادامه معرفی می‌کنم.


۱- Pixlr

یکی از بهترین ابزارهای تحت وب است که برای استفاده‌های غیر تجاری طراحی شده و استفاده از آن رایگان است. قابلیت ویرایش تصاویر ذخیره شده در کامپیوتر و همچنین تصاویر روی وب به همراه طیف وسیعی از امکانات از جمله ابزارهای اولیه ویرایش تصویر، امکانات تغییر اندازه و جهت تصاویر، امکان استفاده از فیلترهای مختلف و پشتیبانی از لایه‌ها از محاسن این ابزار محسوب می‌شود. این ابزار بسیار سبک بوده و نیازی به اینترنت پرسرعت برای استفاده از آن وجود ندارد.
 


این ابزار توسط خود کمپانی Adobe توسعه دهنده Photoshop طراحی شده. طراحی و امکانات این سایت بی‌نظیر است اما برای استفاده به اینترنت پرسرعت نیاز است. بخش رایگان امکانات کامل ویرایش و همچنین ۲ گیگابایت فضای رایگان جهت ذخیره تصاویر را دارد و برای دسترسی به فضای بیشتر باید هزینه‌ آن پرداخت شود.




راه حل سوم - استفاده از Jetpack Image Editor

این ابزار مانند یک افزونه در مرورگر Firefox نصب می‌شود و با رایت کلیک کردن روی هر تصویر می‌توان آنرا در خود مرورگر ویرایش کرد. برای نصب این ابزار به این صفحه مراجعه کنید.



راه حل چهارم - استفاده از نسخه قابل حمل Photoshop

برای دریافت نسخه قابل حمل Photoshop از این صفحه استفاده کنید.

Delicious :: Stumbleupon :: Friendfeed :: Twitter :: Facebook :: Greader :: Addthis to other ::

یه راه جالب برای کوچک کردن و minimize کردن پنجره‌ها در Windows7

تگها : ،
{ ارسال شده در توسط علی بروجردی }
کلیدهای ترکیبی کیبرد می‌توانند کارهای جالبی را انجام دهند، استفاده از این کلیدهای ترکیبی در عین آسانی کارآیی را نیز افزایش می‌دهد. یکی از این کلیدهای ترکیبی که در Windows7 کار می‌کند ترکیب Win Key + Down Arrow (کلید ویندوز بعلاوه‌ی کلید پایین) است. این کلید ترکیبی پنجره‌های maximize شده را به اندازه قبلی برمی‌گرداند و پنجره‌های دیگر را minimize می‌کند.

Delicious :: Stumbleupon :: Friendfeed :: Twitter :: Facebook :: Greader :: Addthis to other ::

تهیه سیاهه‌ای از فایل‌های داخل یک پوشه با getFolder

تگها : ،
{ ارسال شده در توسط علی بروجردی }
من تمامی پروژه‌های تحقیقاتی و مقالاتم را در یک پوشه بر روی کامپیوترم ذخیره کردم. همیشه می‌خواستم یک سیاهه (فهرست) از این پروژه‌ها تهیه کنم اما هربار که خواستم این کار رو انجام بدم احساس کردم که خیلی زمان‌بر هست و ازش منصرف شدم اما الآن با یک ابزار آشنا شدم این کار رو به آسونی و در کمتر از چند ثانیه برام انجام می‌ده.



getFolder یک ابزار کم حجم و ساده است که برای تهیه سیاهه فایل‌های موجود در هر پوشه می‌تونید ازش استفاده کنید. تنها کاری که لازمه انجام بدید اینکه که پوشه مورد نظر خودتون رو مشخص کنید. البته قابلیت محدود کردن سیاهه بر اساس یک کلید واژه یا قالب فایل هم وجود داره و می‌تونید سیاهه تهیه شده رو در قالب‌های txt, html, csv, xml ذخیره کنید.

دریافت getFolder


Delicious :: Stumbleupon :: Friendfeed :: Twitter :: Facebook :: Greader :: Addthis to other ::

غیر فعال کردن پشتیبان‌گیری خودکار در iTunes

تگها : ، ،
{ ارسال شده در توسط علی بروجردی }
اگر شما هم برای به روز کردن اطلاعات iPhone یا iPod Touch از برنامه iTunes استفاده می‌کنید حتما متوجه یک پروسه طولانی پشتیبان‌گیری از کل اطلاعات در هر نوبت سنکرون کردن اطلاعات شدید. درست است که پشتیبان‌گیری از اطلاعات برای جلوگیری از از دست دادن آن لازم و ضروری است اما هربار پشتیبان‌گیری و طولانی کردن یک پروسه ساده در حالی که در اکثر موارد نسخه‌ای از اطلاعات روی iPhone یا iPod شما بر روی کامپیوتر نیز موجود است به نظر چندان ضروری نمی‌رسد.
BackOff یک ابزار کم حجم و ساده است که با استفاده از آن و فقط با یک کلیک می‌توانید پشتیبان‌گیری خودکار در iTunes را روشن و خاموش نمایید. 

  • BackOff رایگان است.
  • درسیستم عامل ویندوز (XP, Vista, 7) و سیستم عامل مک (Tiger, Leopart, Snow Leopart) کار می‌کند. 
  • این ابزار از iPhone نسخه‌های V1, 3G, 3GS و iPod نسخه‌های یک تا سه پشتیبانی می‌کند. همچنین به زودی پشتیبانی از iPad نیز به آن اضافه می‌شود. 
  • برای استفاده از این ابزار حتما باید از iTunes نسخه ۹ یا بالاتر استفاده کنید.

دریافت BackOff برای سیستم عامل ویندوز نسخه ۳٫۱۱
دریافت BackOff برای سیستم عامل مک نسخه ۳٫۱۲



Delicious :: Stumbleupon :: Friendfeed :: Twitter :: Facebook :: Greader :: Addthis to other ::

تبدیل متن به کد binary و برعکس

تگها :
{ ارسال شده در توسط علی بروجردی }
011101000110100001101001011100110010000001110
100011011110110111101101100001000000110001101
100001011011100010000001100011011011110110111
001110110011001010111001001110100001000000111
010001100101011110000111010000100000011101000
110111100100000011000100110100101101110011000
010111001001111001001000000110000101101110011
001000010000001100010011000010110001101101011
001000000110000101100111011000010110100101101
11000101110

Delicious :: Stumbleupon :: Friendfeed :: Twitter :: Facebook :: Greader :: Addthis to other ::

گئورگ ویلهلم فریدریش هگل

تگها :
{ ارسال شده در توسط علی بروجردی }
گئورگ ویلهلم فریدریش هگل در 27 اوت 1770 در اشتوتگارت، در خانواده‌ای که نسل‌ها کارمند دولت بودند، به دنیا آمد. هگل کودکی مریض احوال بود و پیش از آن‌که به دوران بزرگسالی قدم گذارد چندین بار با بیمار‌های خطرناکی دست و پنجه نرم کرده بود.
هگل در حالی که بزرگ می‌شد همه گونه نوشته‌ای را می‌خواند؛ آثار ادبی، روزنامه و هر رساله‌ای از هر موضوعی که به دست‌ش می‌آمد. با این حال از همان سال‌های نخستین به نگرش سیستماتیک اعتقاد داشت و از هرآنچه می‌خواند یادداشت برمی‌داشت. این «کارخانه قطعات برگزیده» شامل هر موضوعی می‌شد و حتی در مواردی که دارای اهمیت بود مسائل شخصی نیز در آن وارد می‌شد. هگل روزهایی را که چیزی برای نوشتن نمی‌یافت اسفبار می‌دانست و برایش بقدری اهمیت قائل بود که آنرا یادداشت می‌کرد.
هگل در 18 سالگی در مدرسه‌ی الهیات دانشگاه توبینگن نام نویسی کرد و برای اولین بار با فلسفه در این دانشگاه آشنا شد. هگل سراپا به فرهنگ یونان باستان و فلسفه جدید کانت علاقمند شد؛ وی انتشار کتاب نقد خرد نابِ کانت [1781] را «عظیم‌ترین رویداد در سراسر تاریخ فلسفه آلمان» برشمرد.
هگل در سال 1793 دانشگاه را ترک کرد. وی که در ابتدا مایل بود به تدریس در دانشگاه بپردازد به دلیل درجه متوسط دانشنامه‌ی پایانی‌اش شغل معلم سرخانه‌ای را اختیار کرد و به خاطر شغلش به شهر بِرْن در سوئیس رفت. هگل در این ایام به تأثیر از قهرمانش، کانت، تعدادی رساله‌ی دینی و همچنین کتابی به نام زندگی مسیح نوشت که در آن مسیح را کم و بیش شخصیتی سراپا این جهانی به شمار آورده بود.
در 1796 دوستش هولدرلین شاعر، یک شغل معلم سرخانه‌ای در فرانکفورت برایش پیدا کرد اما به دلیل عشق هولدرلین به همسر یک بانکدار، هگل همچنان خود را تنها و بی‌کس یافت. در این سال‌ها بود که هگل به مطالعه آثار اسپینوزا، فیلسوف یهودی قرن هفدهم، پرداخت و طعم نوعی بینش ژرف و عرفانی را چشید. نتیجه‌ی این بینش اسپینوزاییِ هگل این بود که تصمیم گرفت از سرگرمی‌هایی مانند شعر و کفرگویی و داشتن روزنگاری دایرة‌المعارف وار دست بردارد؛ در عوض غرق در فلسفه شد و باقی عصر را به بیان و صورت بندی بینش خود از عالم اختصاص داد و به این بینش، اساسی عقلانی و منطقی بخشید؛ ثمره‌ی این کار نظام فراگیر و جامع او بود.
در سال 1799 پدر هگل چشم از جهان فروبست و دارایی مختصری را برای هگل به ارث گذاشت. هگل به دوستش شلینگ نامه‌ای نوشت و از او خواست تا به وی شهری را در آلمان معرفی کند که غذای ساده محلی، کتابخانه‌ی بزرگ و ein gutes bier داشته باشد. شلینگ که در آن زمان استاد برجسته دانشگاه نیا بود، هگل را تشویق کرد که به وی بپیوندد.
هگل در سال 1801 به نیا رفت و در مقام مدرس آزاد ( مدرسی که به جای دانشگاه از دانشجویان حقوق می‌گرفت ) در دانشگاه مشغول شد. بر خلاف کانت، سلف متافیزیکی هگل، که سبک نگارشش فوق‌العاده بد بود و سبک تدریسش عالی بود، هگل ترجیح داد که یکدست عمل کند و سبک تدریسی را انتخاب کرد که به اندازه نگارشش بد بود. سرانجام به کمک گوته، هگل به مقام استاد فوق‌العاده منصوب شد و حقوق مناسبی را برایش درنظر گرفتند. این وضع به هگل کمک کرد تا نگارش اثر عظیم فلسفی خود، پدیدار شناسی ذهن [Phӓnomenologie das geistes - The Phenomenology of mind]، را پیش برد.
در سال 1806 لشگر ناپلئون به جانب پروس روانه شد و هگل هم که از دستگاه حکومتی پروس متنفر بود، از ورود ناپلئون استقبال کرد. هنگامی که سربازان فرانسوی شروع به غارت و چپاول کردند هگل دستنویس پدیدار شناسی ذهن را در جیب کتش گذاشت و به منزل استاد دانشگاهی که در نزدیکی وی بود گریخت؛ در میان آتش جنگ ارتش‌های فرانسه و آلمان آخرین جملات این شاهکار به رشته تحریر در‌آمد. در این جنگ پیروزی با فرانسه بود و هگل شاد و سرمست شد. یکسال بعد پدیدار شناسی ذهن، استادانه‌ترین و پیچیده‌ترین اثر هگل منتشر شد.
پاراگراف اول صفحه 31
هگل نهایتاً برای خلاصه کردن فلسفه‌اش ده جلد کتاب نوشت! بنابراین هرگونه تلاشی برای خلاصه کردن اندیشه هگل مانند آن است که بخواهیم از استخوان کوچک انتهای دم دایناسور پی به جانور غول پیکر منقرض شده ببریم.
هگل در پدیدار شناسی ذهن فرآیند منطقی‌ را شرح می‌دهد که طی آن ذهن از مراحل خود‌آگاهی، عقل،روح و دین می‌گذرد تا به مرحله آگاهی مطلق برسد. این نظام در برگیرنده همین است و کل آن مبتنی بر شیوه استدلالی بدیع هگل، یعنی روش مشهور دیالکتیک اوست. دیالکتیک بر پایه تز، آنتی‌تز و سنتز بنا شده و بیان می‌کند «یک تز یا برنهاد به واسطه‌ی ناتوانی خود آنتی‌تز را به وجود می‌آورد و هرگاه این دو با هم یکپارچه شوند سنتز را تشکیل می‌دهند».
اندکی بعد هگل نیا را ترک کرد تا سمت سردبیری روزنامه Bamburger Zeitung را بر عهده بگیرد در حالی که زن صاحب خانه‌اش پسری به دنیا آورده بود و مدعی شده بود که لودویگ فرزند هگل است. دو سال بعد هگل 38 ساله مدیر یک دبیرستان در نورمبرگ شد و 8 سال در این شغل باقی ماند. هگل در 40 سالگی عاشق دختری به نام ماری فون توشه که فقط 18 سال داشت، شد و در 1811 با وی ازدواج کرد که حاصل این ازدواج 2 پسر به نام‌های کارل و ایمانوئل بود.
پس از مرگ مادر لودویگ هگل او را نیز به جمع خانواده آورد. لودویگ که بسیار شبیه به پدرش بود پس از دانشگاه به لژیون خارجی هلند ملحق شد و در سفری به هند شرقی جال سپرد. در همین زمان هگل دومین اثر بزرگ خود، علم منطق را نوشت. این اثر از این لحاظ منحصر به فرد است که در آن هیچ مطلبی مرتبط با دو موضوع عنوان شده در عنوان ندارد.
علم منطق شهرت را برای هگل به ارمغان آورد و دانشگاه‌های هایدلبرگ و برلین به وی کرسی استادی پیشنهاد کردند. هگل در سال 1816 در دانشگاه هایدلبرگ مشغول شد؛ وی صاحب‌نام‌ترین فیلسوفی است که در طول تاریخ این دانشگاه، سمتی در آن داشته است. هگل یکسال بعد از ورود به هایدلبرگ دانشنامه علوم فلسفی در کلیات را برای دانشجویان منتشر کرد تا آنرا قبل از شرکت در کلاس‌هایش بخوانند.
در 1818 هگل بر آن شد تا آنتی‌تز تصمیم خود در پذیرش سمتی در هایدلبرگ را انتخاب کند و پیشنهاد دانشگاه برلین را پذیرفت و 13 سال در این دانشگاه تدریس کرد. درس گفتارهای او شهره خاص و عام شد و صدها دانشجو را جذب خود کرد. تأثیر ناگوار فلسفه‌ی او رفته رفته در سراسر دانشگاه‌های آلمان در قالب Hegelianism یا هگل باوری گسترش یافت. هگل عملاً به کسوت فیلسوفی رسمی حکومت پروس در آمد و در سال 1821 کتاب فلسفه حق را منتشر کرد که به موضوع سیاست و حقوق در جامعه می‌پرداخت.
هگل در 1830 رئیس دانشگاه برلین شد و یکسال بعد از پادشاه فردریک ویلیام سوم نشان افتخار دریافت کرد. در همین هنگام و در پی ناآرامی‌های مردمی مقاله‌ای در Preussisch tseitung روزنامه دولتی پروس منتشر کرد و از دموکراسی بریتانیایی انتقاد کرد و بیان کرد که حکومت حتی نباید در صدد بر‌آید تا خواست مردم را بیان کند زیرا «مردم هرگز نمی‌دانند که چه می‌خواهند».
هگل در 1831 دچار وبا شد. وی در ماه نوامبر با شور و اشتیاق و انرژی سرشاری برای سخن گفتن، که تعجب شنوندگان را برانگیخت، اولین درس گفتارهایش را که 2 روز طول کشید ایراد کرد اما روز سوم بیماری وی را از پای درآورد. هگل در 14 نوامبر 1831 به آرامی در خواب جان سپرد و همانطور که خواسته بود در کنار فیشته در گورستان دروتن‌شتات به خاکش سپردند.

Delicious :: Stumbleupon :: Friendfeed :: Twitter :: Facebook :: Greader :: Addthis to other ::

نصب Firefox 3.6 در ubuntu

تگها : ، ، ،
{ ارسال شده در توسط علی بروجردی }
آخرین نسخه مرورگر فایرفاکس که به تازگی منتشر شده علاوه بر اصلاح مشکلات نسخه‌های قبلی امکانات جدیدی را نیز در خود جای داده در ضمن این مرورگر از سکوی تفسیر اطلاعات وب Mozilla’s Gecko 1.9.2 بهره می‌برد که از سال ۲۰۰۹ در دست طراحی بوده است، به همین دلیل کارآیی و سرعت بیشتر این نسخه در عمل قابل احساس است.

روش نصب دستی

برای نصب دستی فایرفاکس ابتدا آخرین نسخه را با استفاده از لینک‌های زیر دانلود نمایید ( فایل را در پوشه دانلودها قرار دهید. در صورتی که از پوشه دیگری غیر از پوشه دانلودها استفاده می‌کنید در دستورات بعدی آدرس فایل را اصلاح کنید. )
فایرفاکس ۳٫۶ انگلیسی
فایرفاکس ۳٫۶ فارسی
برای سایر زبان‌ها به این صفحه مراجعه کنید.

انجام نصب دو مرحله ساده دارد. کافی است دستورات زیر را به ترتیب در ترمینال (Applications > Accessories > Terminal) وارد کنید :
sudo tar -C /opt/ -xf ~/Downloads/firefox-*.tar.bz2
sudo ln -s /opt/firefox/firefox /usr/local/bin/firefox

حال مطمئن شوید که تمام پنجره‌های فایرفاکس را بسته‌اید. فایرفاکس را از منوی Applications > Internet و یا از روی Panel اجرا کنید. در صورتی که بخواهید نسخه‌ی قبلی فایرفاکس را اجرا کنید می‌توانید آنرا از پوشه نصب یافته و به صورت دستی اجرا کنید.

روش نصب خودکار

برای نصب در Ubuntu 9.10 دستورات زیر را به ترتیب در ترمینال وارد کنید :
sudo add-apt-repository ppa:ubuntu-mozilla-daily/ppa
sudo apt-get update
sudo apt-get install firefox-3.6

اگر از نسخه‌های قدیمی‌تر اوبونتو استفاده می‌کنید برای راهنمای نصب به این صفحه مراجعه کنید. این روش بهتر از روش دستی است به این دلیل که ابزارهای جانبی فایرفاکس هم به همراه برنامه به روز رسانی می‌شوند.






Powered by ScribeFire.

Delicious :: Stumbleupon :: Friendfeed :: Twitter :: Facebook :: Greader :: Addthis to other ::

انجام جستجوهای دقیق و سریع در ubuntu با استفاده از Beagle

تگها : ، ، ،
{ ارسال شده در توسط علی بروجردی }
یکی از مشکلاتی که در هنگام شروع به کار با اوبونتو با اون مواجه شدم عدم وجود یک سیستم جستجوی مناسب بود. گرچه سیستم جستجوی اوبونتو ساده و تقریبا دقیق است اما به نظر من امکانات کافی برای یک جستجوی راحت و به دست آوردن یافته‌های دقیق را ندارد، بعلاوه به دلیل عدم indexing سرعت یافتن فایل‌ها بخصوص در مورد هاردهای با ظرفیت بالا بیش از اندازه کند و طولانی است.
برای رفع این مشکل می‌توان از برنامه Beagle استفاده کرد. این برنامه فایل‌ها را در زمان ایجاد شدن، ایمیل‌ها را در زمان دریافت، گفتگوهای اینترنتی را در زمان انجام گفتگو و صفحات وب را هنگام لود شدن و بسیاری منابع دیگر را index کرده و قابل جستجو می‌سازد. در مورد تمامی فایل‌ها Beagle نه تنها نام فایل بلکه محتوا و metadataها را نیز index می‌کند.

نصب و تنظیم
برای نصب Beagle در ترمینال دستور زیر را وارد نمایید
sudo apt-get install beagle

بعد از نصب برای اجرا در ترمینال دستور beagled را وارد کنید و برای اطمینان از اجرای برنامه از دستور beagle-ping استفاده کنید، در صورتی که برنامه به درستی نصب و اجرا شده باشد باید پیغامی مشابه تصویر زیر دریافت کنید.


برای تنظیمات لازم دستور beagle-settings را در ترمینال وارد کنید.



گزینه اول را برای راه اندازی Beagle به صورت خودکار علامت بزنید و گزینه دوم را در صورتی که از لپ‌تاپ استفاده می‌کنید به منظور متوقف کردن ایندکسینگ و صرفه جویی در مصرف باتری بدون تیک باقی بگذارید.
در زبانه indexing محل‌هایی را که می‌خواهید فایل‌های موجود در آن جستجو شوند (general) و یا جستجو نشوند (privacy) را مشخص کنید.



در زبانه data sources منابعی را که می‌خواهید ایندکس شوند مشخص کنید.



اجرا و استفاده
برای اجرای Beagle می‌توانید از دستور beagle-search استفاده کنید. برای سهولت دسترسی می‌توانید یک لانچر به پنل خود اضافه کنید، برای این کار روی پنل راست کلیک کرده و گزینه add to panel و سپس custom application luncher را انتخاب کنید و فیلدها را مطابق تصویر زیر کامل کنید.



پس از انجام تمام تنظیمات بالا و انجام ایندکسینگ توسط Beagle می‌توانید یک جستجوی سریع و موثر با یافته‌های دقیق داشته باشید.




Delicious :: Stumbleupon :: Friendfeed :: Twitter :: Facebook :: Greader :: Addthis to other ::

اجرا و بستن یک برنامه به صورت خودکار

تگها : ،
{ ارسال شده در توسط علی بروجردی }
مدتی قبل یکی از دوستانم به دنبال برنامه‌ای می‌گشت تا بتونه کنترل بیشتری روی کارهایی که پسرش با کامپیوتر انجام می‌ده داشته باشه (پسر دوستم فقط ۶ سالشه و مدت زیادی رو پای کامپیوتر می‌گذرونه!!!)، در واقع چیزی که می‌خواست برنامه‌ای بود که بتونه مدت زمان استفاده از برنامه رو کنترل کنه برای مثال پسرش نتونه یک بازی خاص رو بیشتر از یکساعت در روز بازی کنه.
من اون موقع نتونستم کمکی به دوستم بکنم اما الان با نرم‌افزاری آشنا شدم که می‌تونه این کار رو انجام بده. این نرم‌افزار که اسمش Program Scheduler هست یک برنامه رایگانه که دارای دو قسمت اصلی است. قسمت اول برای برنامه ریزی برنامه‌هایی که می‌خواهیم در زمانی مشخص اجرا شوند و قسمت دوم مربوط به برنامه‌های در حال اجرا که می‌توانیم زمانی را برای بسته شدن آنها تعیین کنیم.
کارکردن با این نرم‌افزار بسیار آسان است و نیازی هم به نصب نداره، از اینجا دانلود کنید و استفاده کنید.






Delicious :: Stumbleupon :: Friendfeed :: Twitter :: Facebook :: Greader :: Addthis to other ::

تازه‌های دو هفته گذشته

{ ارسال شده در توسط علی بروجردی }

Delicious :: Stumbleupon :: Friendfeed :: Twitter :: Facebook :: Greader :: Addthis to other ::

لیبل opensource

تگها :
{ ارسال شده در توسط علی بروجردی }
چند روز پیش رفته بودم مجتمع پایتخت تا مدل‌های جدید لپ‌تاپ رو ببینم و یه مقداری اطلاعات جمع کنم تا بتونم برای خرید لپ‌تاپ جدید تصمیم گیری کنم. اما حتی یه لپ‌تاپ هم اونجا نبود که روش لیبل ویندوز نداشته باشه، انگار تمام لپ‌تاپ‌های دنیا رو برای این می‌سازن که یه ویندوز روش نصب بشه.
حالا که کسی نیست به فکر ما هایی باشه که از لینوکس استفاده می‌کنیم بهتره خودمون دست به کار بشیم، البته یکی قبلا دست به کار شده و یه عالم لیبل مناسب برای سیستم عامل‌ها و پروژه‌های متن باز درست کرده، کافی دانلود کنیم و استفاده کنیم.
برای دیدن این لیبل‌ها به این آدرس برید. این لیبل‌ها در دو جلد تهیه شده که جلد اول رو از اینجا و جلد دوم رو هم از اینجا با فرمت pdf می‌تونید دریافت کنید.






Powered by ScribeFire.

Delicious :: Stumbleupon :: Friendfeed :: Twitter :: Facebook :: Greader :: Addthis to other ::

تازه‌های این هفته

تگها :
{ ارسال شده در توسط علی بروجردی }

Delicious :: Stumbleupon :: Friendfeed :: Twitter :: Facebook :: Greader :: Addthis to other ::